Laddbox Pris

Laddbox till fast pris i smart paket

Vårt jobb är att göra elbilsladdning hemma i Stockholm lättillgänglig. Till dig levererar vi prisvärd laddbox med behörig installation utan långdragen väntan. För oss på Stockholm Laddbox betyder service att vi fixar laddning hemma hos dig när det passar dig. Laddbox till fast pris och i stort urval! Inom 2 veckor efter att du hört av dig kan du räkna med att en färdiginstallerad, driftsatt och uppkopplad laddbox på plats. Säkerhet går hand i hand med vår effektivitet: endast auktoriserade elektriker arbetar hos oss.

Ditt val av prisvärd laddbox med behörig installation

Vem vill inte starta dagen med en fulltankad bil? Ha förmånen att kunna ladda sin elbil eller laddhybrid när man själv vill, snabbt och säkert? Detta gör vi möjligt. Dessutom levererar vi ditt val av laddbox med trygg installation och till ett riktigt bra fast pris. När vill du att vi kommer? Installationen tar ett par timmar med därefter har din laddbox på plats hemma i Stockholm. Som laddboxinstallatörer med stark lokal anknytning brinner vi för att även leverera riktigt god service.

Fast pris på laddbox från 7495:-

I vårt fasta pris på 7495:- ingår laddbox samt standardinstallation med 50 % grönt rotavdrag. Slutgiltigt pris beror på ditt urval av laddbox, där du väljer bland marknadsledande sortiment. En bilkostnad på 200:- tillkommer där upp till 40 km ingår.

Detta ingår i vårt fasta pris för laddbox

  • Laddbox för montage på vägg eller stolpe
  • Behörig installation:
  • 10 m installationskabel, 1 st. håltagning i yttervägg.
  • Gäller installation på befintlig 3-fas 16A säkring i befintlig elcentral.

Kontakta oss - Vi svarar 24/7

BOKA LADDBOX

För att boka in planerade uppdrag på tid som passar dig, fyll i formuläret, ring oss på 010-288 12 40 eller mejla oss: kontakt@svenskaeljouren.se

Vi återkommer med en kostnadsfri offert så fort vi kan. Oftast inom en timme!

Alltid snabb installation i priset för laddbox

Vi garanterar installation inom två veckor och på tid som passar dig och dina önskemål. Stockholm Laddbox ger dig snabb offert med tydligt paketpris som omfattar ditt val av laddbox, eventuella tillbehör samt säker installation. Som proffs ger vi gärna råd kring vilken laddbox som passar dig och dina behov. Det är också alltid behöriga elektriker i Stockholm som får din laddbox på plats.

Bra pris för laddbox från rutinerad leverantör

I Stockholm är vi en mycket anlitad installatör av laddboxar. Fördelen är att vi har de volymer som krävs för att kunna erbjuda dig ett bra pris på laddbox i Stockholm. Dessutom gör vi, som auktoriserad elfirma, det ännu mer fördelaktigt för dig genom skatteavdraget ”Grönt Avdrag” direkt i fakturan. En förmån som liknar ROT/RUT och täcker kostnader till 50 % upp till 50 000 kr, vilket är maxbeloppet per år och person. Vi sköter all administration mot Skatteverket och ditt gröna avdrag för installation av laddbox syns i din nästa deklaration.


Laddbox samt trygg besiktning av ditt elsystem?

El är känsliga saker och vi är ett tryggt val när det kommer till laddboxinstallation. Alla medarbetare på Stockholm Laddbox är auktoriserade elektriker, vilket innebär att vi kan installera din prisvärda laddbox i Stockholm på ett behörigt sätt. Vi erbjuder även fler tjänster som att fixa jordfelsbrytare, något som din laddbox kräver enligt svensk standard. Denna hindrar att strömmen försvinner till jord på felaktig väg, exempelvis via laddboxen.

Vill du att vi gör en besiktning av ditt elsystem i samband med installationen? Tala med oss så säkrar vi att husets elsystem är i gott skick i samband med installationen av din laddbox.