Installera laddbox

Installera laddbox i Stockholm

Hör av dig för snabb offert. Sen installerar vi din laddbox i Stockholm när det passar dig. En trygg och rutinerad laddboxleverantör med installation av laddboxar, laddstolpar och laddstationer i Stockholm som absolut specialistområde. Vi installerar ditt val av laddbox i Stockholm till fast pris och med det förmånliga skatteavdraget för Grön Teknik direkt på fakturan. Det betyder 50 % grönt rotavdrag och du väljer flexibelt bland marknadens storsäljande laddboxar.

Detta gäller för din installation av laddbox i Stockholm

Vi gör det enkelt och prisvärt att installera laddbox i Stockholm. Vi levererar och installerar en laddbox som är nyckelfärdig, driftsatt och uppkopplad. Du får den alltid tryggt och säkert installerad av behöriga elektriker. Utöver ett smidigt paketpris med fast pris från 6450:- så erbjuder vi ett smidigt upplägg:

  1. Välj laddbox samt tillbehör bland vårt urval av marknadens mest populära produkter.
  2. Alltid snabb offert med fast pris där ditt skatteavdrag på 50 % för Grön Teknik ingår direkt på fakturan utifrån de förutsättningar din fastighet har.
  3. Snabb leverans och laddbox på plats inom 2 veckor. Du bokar en tid som passar dig och våra behöriga elektriker installerar din laddbox i Stockholm.
  4. En och samma kontaktperson håller dig underrättad. Finns tillgänglig för frågor innan, under och efter installation av din laddbox i Stockholm.
  5. Laddboxen sätts upp på väggen eller på en stolpe i anslutning till bilens parkering.
  6. Ett par timmar senare är din laddbox installerad hemma hos dig i Stockholm. Redo att effektivt och bekvämt ladda din elbil när du vill.

Bra att veta: installera laddbox i Stockholm

Vi har förmånen att varje månad möta ett stort antal kunder som ger oss sitt förtroende att installera deras laddbox i Stockholm. Många ställer frågor och här sammanställer vi de vanligaste. Några saker som kan vara bra att tänka på innan!

Vad krävs av mitt elsystem för att installera laddbox?

En vanlig undran bland kunder i Stockholm är om deras elsystem klarar en laddbox. Vi kan alltid hjälpa dig med en korrekt bedömning – och oftast finns absolut inga hinder. I samband med att vi installerar din laddbox i Stockholm kan vi vid behov eller önskemål även ta hand om andra elinstallationer. Det kan exempelvis röra sig om installation av jordfelsbrytare, något som din laddare enligt svensk standard måste ha. Vi vill att du ser oss som en trygg leverantör där auktoriserade elektriker enbart utför säkra elinstallationer. Låt oss veta om du önskar hjälp att bedöma om husets elsystem är i gott skick innan vi installerar din laddbox i Stockholm.

BOKA LADDBOX - Vi svarar 24/7

BOKA LADDBOX

För att boka in planerade uppdrag på tid som passar dig, fyll i formuläret, ring oss på 010-288 12 40 eller mejla oss: kontakt@svenskaeljouren.se

Vi återkommer med en kostnadsfri offert så fort vi kan. Oftast inom en timme!

Lämplig effekt när jag installerar laddbox i Stockholm?

Allt handlar om hur du ser på din laddning och vad som är funktionellt för dig. Att installera för hög effekt i onödan kan medföra ytterligare kostnader. Det kan tänkas att du behöver abonnera på el med högre effekt eller skaffa dyrare utrustning. För hemmaladdning är våra kunders behov ganska lika. Du behöver vanligtvis inte ha så hög laddeffekt då du ofta laddar fullt under natten. Vill du resonera är vi ett bra bollplank. När det gäller installation av laddbox i Stockholm anpassar våra rekommendationer utifrån vad som lämpar sig för dina behov. Du kan vara trygg i att vi ser till att du har effekt nog så att bilen hinner ladda klart över natten.

Vilken kontakt krävs vid installation av laddbox i Stockholm?

Det figurerar många begrepp när det kommer till elbilsladdning, exempelvis 1-fas, 3-fas, typ 1 och typ 2. På Stockholm Laddbox följer vi som auktoriserade installatörer de standarder som rekommenderas. Vi ger gärna råd samt guidar dig kring vad som gäller. Kortfattat: enligt EU:s ska typ 2-kontakten vara standard för växelströmsladdning och CCS-kontakten vara standard för likströmsladdning.

Installera laddbox i Stockholm snabbt och säkert

Vi är rutinerade laddboxproffs med omsorg och engagemang för goda slutresultat. Varje månad levererar och installerar vi ett stort antal laddboxar i Stockholm. Vi är unika i att erbjuda elinstallationer där vi kombinerar säkerhet med riktigt snabb leverans. Vår grej är att installera din laddbox i Stockholm till fast pris och utan lång väntetid. Inom två veckor är din laddbox på plats och du kan ladda lätt. Hos oss är det du som väljer tid när jobbet ska göras. Vi anpassar oss alltid efter dina önskemål. För oss betyder det god service, något som är vårt stående kundlöfte.